Pronajmeme vaši nemovitost: balíček STANDARD

18.8.2019

Přemýšleli jste někdy, co je stěžejní při pronájmu vaší nemovitosti? My jsme nad tím zadumali a chceme se s vámi podělit o naše zjištění.

Foreigners
je už 10 let pojítkem mezi majiteli nemovitostí a zahraničními nájemníky, a to nejen do chvíle, kde se zaskví podpisy na nájemní smlouvě. Díky tomu, že jsme s oběma stranami v kontaktu po celou dobu pronájmu, jsme si vybudovali dlouhodobé, férové a fungující vztahy s majiteli nemovitostí a jsme rádi, že spousta z nich s námi své nemovitosti, zdarma, nabízí opakovaně. Zajímá vás, jak jsme to dokázali?

A to je přesně to stěžejní! Spojujeme majitele bytů a domů pouze s takovými nájemníky, u kterých vidíme možné vzájemné porozumění v pohledu na nemovitost.

Co obnáší balíček STANDARD?

Propojovat majitele s každým klientem, který má o nemovitost zájem, je ztráta času všech. Stále stejné otázky jsou vyčerpávající, přitom se to dá snadno udělat jinak. Všichni naši relokační konzultanti sdílí jednu databázi a každý konzultant je zodpovědný za přiděleného majitele a aktuálnost databáze. Jedna schůzka a nafocení bytu tak může stačit k pronájmu na dálku, bez nutnosti toho, aby klient (rozumějte expat nebo zahraniční student) absolvoval před uzavřením nájmu další prohlídky.

Pokud vás zaujalo slovní spojení relokační konzultant, pak jste správně na stopě důvodu obsazování bytů na dálku. Relokační konzultant je člověk, který je se zahraničním klientem v kontaktu často ještě před jeho příjezdem do Česka. Relokační konzultant za majitele připravuje smlouvu, obstarává komunikaci v cizím jazyce před podpisem smlouvy, během předání nemovitosti i po dobu prvního roku nájmu (pokud je třeba). Připomenutí blížícího se konce smlouvy je jen třešničkou na dortu k těmto službám.


Pokud se i vy chcete inzerovat nemovitost zdarma v naší databázi díky balíčku STANDARD, neváhejte napsat na info@foreigners.cz nebo zavolat na konkrétní z našich poboček. Můžete tak pouze získat více vhodných nájemníků.

Autor článku:

Karyna Babkova